In 't Wasdom

voetnootonline

Contact

Voetnootonline in ’t Wasdom – Zwolle | Notter – tel. 085 30 30 721 – jaap@bookmanager.nl

Voetnootonline is de opvolger van bolas, een tool voor het opslaan en delen van bronnen. Voetnootonline werd verder ontwikkeld door Charlotte de Jong. Zij studeerde artificial intelligence aan de Universiteit Utrecht (bachelorthesis: KI). Tijdens de masterfase specialiseerde zij zich in data-science en programmeren.

Charlotte de Jong ontwierp ook het logo van voetnootonline. In de kleurrijke vormgeving verwerkte zij de inhoudelijke verwantschap met de twee andere ondernemingen in ’t Wasdom: het antiquariaat Cornelissen & De Jong en bookmanager, waarvan de logo’s werden vernieuwd. Verandering, vernieuwing, maar ook continuïteit.

Jaap de Jong is verantwoordelijk voor het inhoudelijke concept van voetnootonline. Hij bracht zijn kennis & ervaring in vanuit de praktijk (als onderzoeker & literatuurliefhebber en antiquaar). Jaap is directeur-eigenaar van bookmanager & voetnootonline (eerder: bolas) en het antiquariaat Cornelissen & De Jong die allen actief zijn In t’ Wasdom en in hetzelfde segment zitten: toegang bieden tot kennis, cultuur en wetenschap.


Voetnootonline is een product van BOLAS in t’ Wasdom ® – KvK-nummer: 68447507 • BTW-nummer: NL857447816B01